Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,75 Ft
Euró
401,60 Ft
Font
478,58 Ft
Bitcoin
62,671 $

Hihetetlen munkát végeznek Kínában, itt vannak az új koronavírus-számok

Egy újabb nap, amikor rendkívül alacsonyan tartják az új fertőzöttek számát Kínában, ahonnan a koronavírus indulhatott.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Egy újabb nap, amikor rendkívül alacsonyan tartják az új fertőzöttek számát Kínában, ahonnan a koronavírus indulhatott.

Erős túlzással sem lehetne azt mondani, hogy a koronavírus sok új betegben jelenne meg Kínában. Az ázsiai nagyhatalomnál rendkívül alacsonyak a számok, és ez már hetek óta így van. Nemrég mindössze 2 fertőzöttről számolhatott be Peking. Soron kívül Puskás Peti is reagált: „Megöltetek ismét egy gyermeket, tönkretettetek egy családot”

Az elmúlt 24 óra sem hozott sok új fertőzést a hivatalos adatok szerint. A legfrissebb tájékoztatásban mindössze 7 új COVID-19 beteg szerepel, szemben a 2 korábbi esettel. Erről az ország nemzeti egészségügyi hatósága számolt be csütörtökön.

Az Országos Egészségügyi Bizottság közleménye szerint az összes új eset „importfertőzés” volt, tehát azokat a tengerentúlról hozták be. Ez már a 25. egymást követő nap, amikor nem regisztráltak lokális fertőzést Kínában.

Az ország 15 új tünetmentes esetről is beszámolt. 48 órával ezelőtt ez a szám 8 volt. Kína azonban nem rögzíti a megerősített esetek közé a tünetmentes fertőzéseket. A megerősített COVID-19 esetek száma jelenleg 85 153. Eddig összesen 4634-en hunytak el.

Ez egy igen alacsony szám, tekintve azt, hogy egy több mint 1.4 milliárd lakossal rendelkező országról beszélünk, ami még pont befért a TOP-40-es legfertőzöttebb országok listájára Svédország és Guatemala közé. Számolt be a részletekről a CNA.

Már több mint 28 millió koronavírus-fertőzöttet regisztráltak: lesújtó számok

Nem mindennapi felvételek készültek zsákmányukat felfaló cápákról

Hiába voltak óriási tüskéik és tapadtak erőteljesen a tengerfenékhez, a cápák akkor is elbántak velük.