Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,571 $

Megszületett a döntés Győrben, újraszámolják a szavazatokat Dézsi beadványa után

Immáron hivatalos, Győrben is újraszámolják a szavazatokat, így nemcsak Budapesten változhat az eredmény.

...svg content...Fotó: Filep Bálint, a Széchenyi István Egyetem elnöke, Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP) polgármester, Hankó Balázs felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkár, Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora és Friedler Ferenc, a Széchenyi István Egyetem rektora (b-j) a MedTech Egészségtechnológiai Campus első elkészült épületének átadásán Győrben 2024. május 25-én. MTI/Bodnár Boglárka
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Dézsi Csaba András fellebbezést nyújtott Győrben a szavazatok újraszámolása miatt. Nem sokkal később, péntek reggel megszületett erről az ítélet, és újraszámolják a szavazatokat, így lehetséges, hogy változni fog az eredmény, és mégis Dézsi Csaba András lehet a befutó.

Ugyanakkor nem mind a 97 választókörben számolják újra a szavazatokat, hanem csak azokban, ahol esetlegesen jogsértések történhettek, mint amire a beadványban utaltak is. A Telex azt írja, ma és a hétvégén ezzel már nem fognak foglalkozni, hétfőn, a reggeli órákban kezdik meg az újraszámolást. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

Az első végeredmény alapján a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltje, Pintér Bence 440 szavazattal legyőzte Dézsi Csaba Andrást, aki bízik benne, hogy az újraszámolást követően ő kerülhet az élre, amire adott az esély.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.