Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.

...svg content...Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Rogán Antal a 444-nek adott interjújában tisztázta, az elején még nem egy politikus támadásával álltak szemben, hanem egy volt miniszter, volt férjével kapcsolatos rágalmakat kellett végighallgatniuk. Most már viszont politikusként tekintenek rá, de azt nem állítja, hogy nem egy reménytelen helyzetben lévő ember. „Ma már politikus, akkor még nem volt az.”

Ami pedig a Magyar Péterről megjelent jobboldali tartalmakat illeti, Rogán Antal semmi kirívót nem lát ebben, és kiemelte, a 444 például róla, Orbán Viktor miniszterelnökről és családtagjairól jelentet meg cikkek ezreit, és azoknak minél nagyobb nyilvánosságot próbálnak adni. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Szerinte az a jó, hogy Magyarországon van jobboldali és baloldali média is. „Nem önök mondják meg, hogy mit gondolnak az emberek, és ez fordítva is így van. Nem is mi mondjuk meg, hogy mit gondolnak az emberek, eldönthetik.”

Rogán Antal és Magyar Péter kapcsolata

Rogán Antal megerősítette, olyan sok beszélgetést nem folytatott Magyar Péterrel, mert különösebben nem szívlelték egymást, főként azért, mivel azokban a konfliktusos helyzetekben, amiket sokkal később ismerték meg, mint kellett volna, ott nyilvánvalóan mindig Varga Judit pártján állt.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Tagadta, hogy lett volna bármi szerepe abban, hogy mikor és hogyan váljanak el. Annyit mondott Vargának, ha el akarnak válni, akkor azt próbálják meg a lehető legnagyobb békében megtenni, mert akkor még Magyar nem volt közszereplő.

A 444 feltette a kérdést, el tudna-e képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy együttműködjenek a Tisza Párttal. Rogán Antal erre azt mondta, nem látja mindezt maga előtt, mert ha ránéz a választási végeredményre, akkor a kormánypárt több szavazatot kapott, mint a második, a harmadik és a negyedik helyezett együttvéve, így semmilyen koalíciós kényszerről nincs szó.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.