Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,53 Ft
Euró
401,26 Ft
Font
479,78 Ft
Bitcoin
62,468 $

Meghalt a férfi, aki felgyújtotta magát a Szent Márk téren

Nem messze a kormányépülettől gyújtotta fel magát a férfi, aki nem sokkal később életét vesztette, nem tudták megmenteni.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A férfi negyedfokú égési sérülésekkel került kórházba, ahol azonnal megkezdték az ellátását. Az orvosok mindent megtettek, ami csak lehetséges, de már nem tudták megmenteni az áldozatot, aki belehalt a sérüléseibe.

Egy 57 éves horvát állampolgár gyújtotta fel magát kedden, a kései reggeli órákban a kormányépület közelében. Először gyúlékony anyagot öntött magára, majd felgyújtotta a ruháját. A mentők kiérkezése előtt eloltották a lángokat a rendőrök, ami után Andrej Plenkovic horvát kormányfő és néhány miniszter is megjelent a helyszínen, akik épp kormányülést tartottak. A hatóságok közlése szerint az öngyilkos férfi tettének indítéka továbbra is ismeretlen, de vélhetően nem politikai jellegű volt. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Liner/MTI

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.