Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,89 Ft
Euró
392,01 Ft
Font
463,32 Ft
Bitcoin
55,167 $

Idén már 39 rab lett öngyilkos az olasz börtönökben

idén eddig összesen már 39 öngyilkosságnál tartanak az olasz börtönök, legutóbb egy 56 éves férfi akasztotta fel magát.

...svg content...Fotó: Unsplash/Emiliano Bar
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sorra követnek el öngyilkosságokat az olasz börtönökben, és nem úgy tűnik, hogy mindezt meg tudnák akadályozni a hatóságok. Legutóbb egy 56 éves férfi vetett önkezével véget az életének, amikor felakasztotta magát a ferrarai börtönben.

Idén ő a negyedik öngyilkos a börtönökben Emilia Romagna-ban, míg országos szinten a 39. Az ANSA azt írja, a börtönök és a fogvatartottak érdekképviseletei sürgették a kormányt, hogy javítsanak a körülményeken, és enyhítsék a krónikus túlzsúfoltságot az Olaszországban található börtönökben. Soron kívül Jön a nagy hőség: vasárnaptól péntek éjfélig harmadfokú hőségriasztás lesz

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Kiderült, mit mondott Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnak Moszkvában

Orbán Viktor egy kiemelten fontos találkozóra utazott el Moszkvába, ahol személyen találkozott Vlagyimir Putyinnal, Oroszország első emberével.

Megújult Margit hídi kerékpárút várja majd a bringásokat

A nyár folyamán átfogó felújítási munkálatok kezdődnek a Margit híd északi oldalán található kerékpárúton, melyek célja a közlekedés biztonságának és kényelmének növelése.