Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,143 $

Csősz Boglárka teste az egyik legszebb a magyar hírességek közül

Nem győzzük dicsérni Bogi formáját, ami egyértelműen topkategóriás a magyar hírességek világában, de még nemzetközi szinten is.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nem győzzük dicsérni Bogi formáját, ami egyértelműen topkategóriás a magyar hírességek világában, de még nemzetközi szinten is.

Az egész életünket egy nagy rohanásnak éljük meg… Mindig sietünk valahová, és közben megfeledkezünk a fontosabb dolgokról. Minden élet más és más, így a lehetőségek is különböznek, ugyanakkor fontos, hogy magunkra is időt fordítsunk. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Az embernek mindig lehet annyi ideje magára, hogy igyekszik karban tartani a testét. Rengeteg kifogást hallottunk már ezzel kapcsolatban, de sok esetben a lustaság az, ami dominál ebben a kérdésben.

Ez pedig sokszor elhízáshoz vezet, ami frusztrálóan hat ránk, és a kapcsolatunkra is. A „metime” az, ami igazán megadja számunkra azt az időt, melyre szükségünk van, és a végén elégedettek lehetünk, a testünkkel is.

Csősz Boglárka nagyon elégedett lehet, és sok időt fordíthat arra, hogy ilyen formája legyen. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Bogi a magyar hírességek között ott van a topban. Ezzel a testtel akár versenyeken is indulhatna…

Ha azt mondanánk, hogy egy remek nyári formát rakott össze, akkor ez messze nem fedné a valós képet. Brutálisan jó forma, és Bogiról tudhatjuk, hogy nemcsak ezekben az időszakokban nyűgözi le a követőtáborát.

Látványos szettben jelent meg Sarka Kata a Margit-szigeten: hű és ha!

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.