Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Egy extrán vonzó szettben jelent meg Stana Alexandra

Stana Alexandra láthatóan jól érzi magát a bőrében, le sem tagadhatná, annyira magával ragadja az ember tekintetét.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Az ember életében mindig vannak törések, szakítások, amik az esetek többségében jót tesznek a léleknek, még ha azt egy ideig nem is gondoljuk úgy. Rengetegen lépnek ki rosszul működő kapcsolatból, de általában ezt időn túl teszik meg, sokkal hamarabb kell lépni, ha valaminek nincs értelme.

Stana Alexandra egy ideje egyedülálló, hónapokkal korábban szakított Meggyes Dáviddal, és rá biztosan jó hatással volt ez a döntés. Felszabadultabbnak, boldogabbnak és még sikeresebbnek látjuk, abszolúte a munkára koncentrál, építi a karrierjét, ami látható módon egyre felfelé ível, és ez jó. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Elvégre ez volt a Dancing with the Stars sztárjának egyik legnagyobb álma, és dolgozik azon, hogy műsorvezető legyen. Ami pedig a párkapcsolati kérdéseket illeti, nem tudjuk elképzelni, hogy az év vége előtt ne lépjen be egy férfi az életébe. Egyszerűen nem tudjuk elképzelni, hogy még tovább maradjon egyedül, bár sokan vannak, akik évek óta egyedül vannak.

A DWS sztárja élvezi az életet, a TV2-vel forgat, sok új barátot szerzett, és rengeteg ismert emberrel ismerkedett meg. Ez már önmagában izgalmas és egy olyan kapcsolati háló, mely mindig segíthet. Alexandra formájára sem lehet panasz, érdemes megnézni a róla készült fotókat ebben a kivágott ruhában, szenzációsan néz ki.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.