Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Pep Guardiola egyértelművé tette, nem tér vissza a Barcelonához

Az edző kijelentette, nem tervezi a visszatérést élete klubjához.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Keystone/Peter Klaunzer
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A COPE munkatársa, Victor Navarro osztott meg egy videót a közösségi médiában, melyből kiderült, hogy Pep Guardiola egyáltalán nem tervezi a visszatérést a Barcához. Mint ismert, Guardiola még fiatalon csatlakozott a Barca híres La Masia akadémiájához, majd szerves része lett a csapatnak a 2000-es években.

Abban az időben Guardiola edzőként is kipróbálhatta magát, és azonnal elsöprő eredményeket ért el a Barcával, miközben olyan mára legendássá vált játékosokból hozta ki a legjobbat, mint Lionel Messi, Xavi Hernandez és Andres Iniesta. 2012-ben aztán a szakember kiégett a rá nehezedő hatalmas nyomás miatt és elbúcsúzott a Barcától. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A közbeeső Bayern Münchennél töltött idő után 2016 óta irányítja a Manchester Cityt, melyet az előző szezonban triplázáshoz segített. Ugyanakkor büszke katalánként és erős múltjával Guardiolát mindig is összefüggésbe hozták egy esetleges Barcához való visszatéréssel. Az erről szóló találgatásoknak azonban az edző egy pillanat alatt véget vetett, amikor hétfőn közölte, sosem fog visszatérni.

Guardiolát ugyanis arról kérdezték, hogy a jövőben visszatérne-e a Barcához edzőként, mire ő egyértelművé tette, hogy egyáltalán nincsenek ilyen tervei:

Mindez azért is lepte meg a szurkolókat, mert az edző még tavaly azt mondta, hogy nem habozna, ha a Barca megkeresné, hogy ismét ő legyen az edző:

„Ha itt edzősködnék, vagy bárhol, másodedzőként, és a Barcelona hívna, akkor elmennék a Barcelonához. Az az én klubom.”

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.