Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
366,84 Ft
Euró
394,71 Ft
Font
465,75 Ft
Bitcoin
60,612 $

Magyar Péter elárulta, párja miért nem volt ott az eredményvárón

Mint kiderült, családi ok állt a háttérben.

...svg content...Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Magyar Péter a tegnap esti eredményváró összejövetelükön úgy fogalmazott, szerinte pánik van a Fideszben, mivel az EP-választás tekintetében rosszabb eredményt hoztak, mint az elköltött milliárdok alapján kellett volna. Míg a végeredmény a néhány hónapja indult Tisza Pártnak igen kedvező: a szavazatok 99,72%-os feldolgozottságánál 7 mandátumot szereztek az EP-ben.

A Fidesz sokéves kormányzás után 11-et – említi meg a Blikk. „19 tagú párt vagyunk, nagyon nagy munka lesz, hogy ezt több ezerre növeljük, igyekszünk a jó példákat követni” – nyilatkozta a lapnak Magyar, aki azt is elárulta, hol volt a párja, Evelin, illetve mi a terve a következő napokra. „Evelin a fiával van” – felelte. Soron kívül Magyar Péteréknek játszanák át a Jobbikot? Így reagált a párt új elnöke

Majd a saját gyermekeire vonatkozóan elmesélte, hogy hétfőn még nem tud találkozni velük, de reményei szerint kedden már igen, és ha vége az iskolának, együtt el is tudnak utazni valahová. Ezután a politikus beszédében azt is elmondta, hogy „ami látszik, az az, hogy ez az orbáni hatalomgyár Waterlooja, a vég kezdete”.

„Az is kiderült, hogy a következő országgyűlési választásokon egy pontenciális kihívója van a NER-nek, az pedig a Tisza Párt” – jelentette ki Magyar Péter az eredményvárón. A kormánypártoknak, különösen Orbán Viktor miniszterelnöknek, „újabb fricska lehetett”, hogy a Kossuth-nótát is elénekelték a párt ünnepségén – jegyzi meg a Blikk.

Egyúttal a politikus köszönetet mondott az aktivistáknak és minden támogatójuknak a választási kampány során nyújtott segítségükért. Majd gratulált a párt jelöltjeinek, s közölte, hogy „ami történt, az politikai földindulás”. Továbbá abban is biztos, hogy „Budapesten a Tisza Párt nélkül nem történhet semmi”.