Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,254 $

A Bayern München egyik legjobbját hozhatja el a Real Madrid

Kylian Mbappé megszerzése után újabb játékos került a Real Madrid célkeresztjébe, akit azonban jelenlegi klubja nem szívesen engedne el.

...svg content...Fotó: EPA/JuanJo Martin
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Bayern München proaktív lépéseket tesz annak érdekében, hogy megakadályozza, hogy baloldali sztárhátvédje, Alphonso Davies a Real Madridhoz igazoljon. A kanadai válogatott játékos szerződése utolsó évéhez közeledik, ami patthelyzetet eredményezett a felek között, a Bayern eredeti ajánlata ugyanis nem érte el Davies követeléseit, ez pedig arra késztette a Real Madridot, hogy újra felkeltse érdeklődését a játékos iránt.

BILD beszámolója szerint erre válaszul a Bayern úgy döntött, hajlandó lenne évi 13 millió euróra emelni a fizetési ajánlatát, ez az összeg azonban még mindig messze elmarad Davies évi 20 millió eurós kérésétől. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Az új menedzser, Vincent Kompany is szeretné, ha mihamarabb megszületne az egyezség a játékossal, ám a folyamatban lévő tárgyalások ellenére a két fél álláspontja még nem sokat közeledett egymáshoz.

Nem áll le a Real Madrid

A Sky Sports Germany is úgy tudja, a Bayern nyitott a további tárgyalásokra, és egyértelmű céljuk Davies megtartása, azonban amennyiben nem sikerül egyről a kettőre lépni, b-tervvel is rendelkeznek, aki pedig nem más, mint Theo Hernandez, az AC Milan játékosa.

Amennyiben Davies a Bayern legújabb ajánlatát is elutasítja, úgy a klub illetékesei alighanem fontolóra veszik a 23 éves játékos eladását. A helyzetet némiképp bonyolíthatja, hogy akárcsak Mbappé esetében, a Real Madrid most sem hajlandó magas árat fizetni egy olyan játékosért, aki 12 hónapon belül szabadon igazolhatóvá válik, így még az sem kizárt, hogy hasonló forgatókönyvnek leszünk szemtanúi, mint a francia támadó esetében.

Kylian Mbappé több évnyi pletyka és huzavona után június 3-án vált hivatalosan is a Real Madrid játékosává, miután szerződése lejárta után ingyen igazolt a spanyol sztárcsapathoz. Mindez nem jelenti azt, hogy játékjoga ne került volna sokba a Real Madrid számára, hiszen egyes hírek 150 millió eurós aláírási bónuszt és évi 15 millió eurós fizetést emlegetnek.

A kormány tájékoztatása szerint az európai átlag fölött van a magyar gyermekvállalás

A hivatalos tájékoztatás szerint az európai átlag fölött van a magyar gyermekvállalás.