Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Váratlan videó Opitz Barbiról, bikiniben táncolt és énekelt

Opitz Barbi ismét meglepte a követőket, akik bikiniben láthatták a kedvencüket, aki még táncolt és énekelt is.

...svg content...Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre jobb a hangulat a nyári idő megérkeztével, amit a saját bőrünkön is érezhetünk. Sokan szeretnének már a parton lenni, és egyesek elkezdték kivenni a szabadságaikat, hogy megkezdjék a szezont. Ez a hírességek esetében sincs másképp, Gáspár Győző családja például Ciprus felé vette az irányt.

Mások pedig forgatni mentek, több híresség emiatt Franciaországba utazott, ahol a Fort Boyardban fognak versenyezni. Az RTL-en lesz látható az egykor még a TV2-n futott műsor, amiben többek között Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella is szerepet vállalt, aki megmutatná, nemcsak szép tud lenni Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Számos műsor érkezik még idén, és egyelőre azt sem tudhatjuk, kik a Farm VIP és a Sztárbox új szereplői, és ugyanez igaz a Dancing with the Starsa, illetve a Sztárban Sztár All Star évadára, amiben korábban versenyzett sztárok tűnnek majd fel. Szóval bőven lesz mit látnunk, nem fogunk unatkozni.

Ha Opitz Barbit követjük az Instagramon, akkor sem unatkozhatunk, mert mindig gondoskodik arról, hogy felhívja magára a figyelmet. Egy egyedi karakterről beszélünk, akinek a hajkoronája miatt esélye sem lenne arra, hogy elbújjon a tömegben.

Bárhol is jár, fel fogják ismerni, és amikor valami tartalmat készít, a követők odavannak érte. Most épp bikiniben táncolt és énekelt, de természetesen voltak olyanok is, akik kritikával illeték, mert egyeseknek ez már túl sok. Barbi azonban jól érzi magát, és az ő döntése, hogy milyen tartalmakat oszt meg a saját oldalán.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.