Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Orbán Viktor frappánsan reagált, többen felnevettek (videó)

Orbán Viktor ezúttal szó szerint egy „éles” helyzetben reagált frappánsan, aki által egy régi szokást is megismerhettünk.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) kampánykörútjának nagyszalontai állomásán 2024. június 3-án. Mögötte Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke (b) és Török László, Nagyszalonta polgármestere (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor is járja az országot, közel vannak a választások, aminek súlyos a tétje. A miniszterelnök egy rendkívül impulzív beszéden van túl, óriási tömegek hallgatták a Békemenet idején. Többek között Pataky Attila is méltatta, akit fiatalkora óta ismerhet a magyar miniszterelnök, 22 éves volt, amikor megismerkedtek.

Fásy Ádám szintén jelen volt a nagy eseményen, és ugyancsak elismerő szavakat fogalmazott meg a kormányfőről, aki legutóbb egy végtelenül különleges ajándékot kapott, amiért fizetett is. A videóból hamar kiderült, miért volt szükség erre, hiába van szó ajándékról, amiért cserébe nem szoktunk pénzt adni. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Tisza István feleségének kését adta át Orbán Viktornak Ilona néni. Kiderült, hogy azt a kis kést használta anno a levelek felbontásához, rajta a nevével. „Ez volt a kis bicskája, de postára is használta”. Orbán Viktor amiatt adott pénzt érte, mert a hagyomány szerint bajt hoz, ha egy kést úgy veszünk át, hogy azért nem fizetünk.

Ilona megjegyezte, gratulál Orbán Viktornak, mennyre jól vezeti az országot, amire frappánsan reagált a kormányfő. „Megoszlanak a vélemények.” – válaszolt frappánsan a miniszterelnök, amire többen felnevettek.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.