Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,254 $

Gáspár Evelinék már Cipruson vannak

Gáspár Evelinék a lehető legjobbkor mentek ki Ciprusra, ugyanis idehaza megint hűvösebb van és esik az eső.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Az idei egy igen szeszélyes nyárnak tűnik, így mindenki jobban jár, ha a lehető legjobban használja ki a jó időt, és ha van rá lehetősége, legalább egy külföldi nyaralást is beiktat, ahol fixen jó az idő. Igaz, számunkra a Balatont semmi sem múlja felül, és azért lesznek még nagyon forró napok is.

A sztárok már javában hangolnak erre, egyesek Dubajban, mások a világ másik felén napoznak. Trendivé vált a Közel-Keletre utazni, melynek egyes részei rengeteget fejlődtek, és a magyarok is elkezdtek vonzódni Dubajhoz, ahol szinte mindig meleg van, és számos program adott ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Ez természetesen idehaza még inkább igaz, ha jó időt. Jönnek a fesztiválok, nemrég például a Sziget kapcsán tettek nagy bejelentést, és nemcsak az Azahriah lesz nagy név a magyar fellépők közül. Nyilván őt nem lehet felülmúlni, és minden bizonnyal a külföldi előadókat is le fogja körözni a saját tömegével.

Gáspár Evelin is stílusosan készül az új nyári szezonra, parádés formába hozta magát, akárcsak a frizurát váltott Gáspár Virág. Mindketten élvezik az életet, és amikor csak lehetséges, kikapcsolódnak. Virág különösen fiatal, teljesen érhető, ha mindig menne és menne, ez a normális, jól csinálja.

Evelinék ezúttal Ciprusról jelentkeztek be, ahonnan külön meghívást kaptak. Nagyon jól érzik magukat a szigeten, és mindenki láthatja,a hogy Evelin milyen szép formában futott neki ennek az útnak, nincs miért aggódnia.

A kormány tájékoztatása szerint az európai átlag fölött van a magyar gyermekvállalás

A hivatalos tájékoztatás szerint az európai átlag fölött van a magyar gyermekvállalás.