Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Szentkirályi: Budapest nem akar háborút, nem akar bombariadókat, nem akar rombolást és éhezést

Szentkirályi Alexandra minden eddiginél határozottabban üzent a jelenlegi háborús helyzet miatt, ami egyre élesebb Ukrajna területén.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra is azon dolgozik, hogy Karácson Gergely minél hamarabb távozzon Budapest éléről. Ezen a hétvégén erre a kérdésre is választ kapunk, és sokan támogatják a Fidesz jelöltjét. Vitézy Dávid szintén esélyes lehet, aki eddig minden vitát megnyert Karácsonnyal szemben, és többek között Sebestyén Balázs is őt támogatja.

Szentkirályi Budapestiként tudja jól, mit jelent a főváros, milyen ott élni, és az mennyire más lehetne, ha olyan irányítás alatt működne, ami abszolúte ideális, kezdve a forgalommal és a köztisztasággal. Ahogyan ő fogalmazott, Budapest a nemzet fővárosa, minden magyar fővárosa, amit nem hagyhatunk cserben. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

„Budapest a nemzet fővárosa, minden magyar fővárosa.” – kezdte legújabb bejegyzését Szentkirályi Alexandra a Facebook oldalán, erősen aggódva a jelenlegi háborús helyzet miatt, ami nyilván adott esetben Budapestre is súlyos hatással lehet, és ezt mindenképpen elkerülné a Fidesz politikusa.

Emlékeztetett arra is, mit vett el tőlünk az első két világháború, mely pusztító hatással bírt, és rengeteg áldozatot követelt. „A nemzeti összetartozás napján különösen aktuális emlékeznünk arra, hogy mit vett el tőlünk a két pusztító világháború. 1,5 millió embert vesztettünk el és az országunk területe a harmadára zsugorodott. Mindezeket különösen hátborzongatóvá teszi egy újabb háború veszélye.

Szerinte a háborúpárti politikusok egyenesen belesodornák egy újabb konfliktusba Magyarországot, melyért óriási árat fizethetnének a magyar emberek. „A háborúpárti politikusok belesodornák Magyarországot egy újabb konfliktusba, tálcán kínálnák a magyarokat és minden háborúpárti javaslatot megszavaznak. A főváros nem akar háborút, nem akar bombariadókat, nem akar rombolást és éhezést! Háborúban Budapest van a legnagyobb veszélyben. Nem a háborúra! Igen a békére!”

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.