Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Szentkirályi Alexandra szerint Gyurcsány emberei kifosztják Budapestet

Szentkirályi Alexandra azon a véleményen van, hogy Gyurcsány Ferenc emberei szabályosan kifosztják Budapestet.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Közelegnek a választások, ezen a hétvégén megtudhatjuk, hogy Karácsony Gergely marad a helyén vagy mennie kell Budapest éléről. Szentkirályi Alexandra továbbra sem lépett vissza, és erősen valószínűtlen, hogy mindez megtörténik. Fordulatok azonban még lehetségesek, mert noha az eddigi közvélemény-kutatások szerint Karácsony vezeti a választásokat, nem nyugodhat meg.

Az elmúlt napokban két nyílt vitán is összecsapott Vitézy Dáviddal, amiken Szentkirályi nem vett részt, mert szerinte Gyurcsány Ferenc irányít, így csak vele hajlandó vitába szállni. A DK tulajdonosa azonban nem ment el vitázni, helyette Dobrev Klára van ezeken az eseményeken, aki szerint a férje nem akar már miniszterelnök lenni. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Sokan nem hisznek ebben, addig Szentkirályi biztos abban, hogy amíg Gyurcsány emberei vannak a Városházán, addig ki fogják fosztani Budapestet. Betelt nála a pohár, és a legújabb bejegyzésében is erről beszélt. Kihangsúlyozta, szerinte Karácsony már a sokadik hűségesküjét teszi le Draskovics Tibor mellett, akit Gyurcsány öklének nevezett.

„Karácsony sokadik hűségesküjét teszi le Gyurcsány-ökle, Draskovics Tibor mellett.” Szerinte nincs min változtatni, hiszen Draskovics őt támogatja. Egyértelmű: amíg Karácsony a főpolgármester, addig minden Gyurcsány-ember marad a székében és továbbra is kifosztja Budapestet. Elég volt! Karácsonyt le kell váltani!”

Korábban Szentkirályi arról is említést tett, hogy Karácsony megígérte, 3 év alatt 2000 új térfigyelő kamerát szereltet fel Budapest különböző területein. Azt mondja, 2000 kamera felszerelése helyett lett 3000 kuka leszerelése, ami pedig láthatóan rontott a köztisztaságon, mellyel szintén problémák vannak a fővárosban.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.