Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,073 $

Dobrev elmondta, miért vannak sokkal többen Magyar Péter eseményein, mint a DK esetében

Dobrev Klára megosztotta a saját verzióját arról, miért is vannak sokkal kevesebben a DK rendezvényein, mint Magya Péter eseményein a Tisza Párttal.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc számára is nyilvánvalóvá válhatott, amíg Magyar Péter marad a Tisza Párt vezetője, soha, semmilyen formában nem működhetnek együtt. Magyar kényesen figyel arra, hogy a legkisebb mértékben se mossák őket Gyurcsány nevével, és szerinte a DK nem lesz alkalmas arra, hogy kormányt váltson.

Dobrev, akit nem érdekeli a Tisza Párt támogatottsága, a Partizánnak adott interjújában azt üzente az emberek, ne szavazzanak olyan politikusokra, akik állandóan mást mondanak, mert szerinte ezeknek az embereknek nincs rend a fejükben, így országot sem tudnának vezetni. Neveket nem említett, ugyanakkor egyértelműen érezhető volt rajta, hogy Magyar Pétert szintén ezen emberek közé sorolhatja. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Az viszont nyilvánvaló, hogy a baloldalról a Tisza Párt messze több embert képes megmozgatni, akár a DK-hoz képest is, a töredékét nem tudják hozni. Ennek kapcsán említette meg Dobrev, hogy a Tisza Párt eseményein rengeteg DK-s szimpatizáns is képviselteti magát, bár számokat nem mondott.

Azzal magyarázta a két párt közötti lévő óriási különbséget a tömegeket illetően, hogy a DK soha nem a nagy tüntetésekre koncentrált. Hozzátette, ne a tömegből mérjék le egy politikus teljesítményét, helyette inkább mindenki várja meg a választást, ami már csak pár nap, és minden kiderül.

Megemlítette, a politika nem valóság show, hanem maga a tartalom, és szerinte az a lényeg, hogy milyen kormánya lesz az országa, amin emberéletek múlnak, hogy kiket is jelölnek képviselőnek. Ismét megemlítette, nem lát visszaesést a DK részéről, hiába a hatalmas zuhanások a közvélemény-kutatások alapján, mert nem ezt tapasztalja, amikor odakint van az eseményeken.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.