Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,294 $

Nyolc csapat is sorban áll a Bayern München játékosáért

A Bild beszámolója szerint a Bayern München kapusáért, Daniel Peretzért jelenleg nyolc különböző klub is udvarol.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Bayern Münchennél már a szezon kezdete előtt is bonyolult volt a kapushelyzet, hiszen Manuel Neuer még mindig lábtöréséből lábadozott, Yann Sommer pedig már kérte, hogy távozhasson a klubtól. Mivel csak Sven Ulreich állt rendelkezésre, a Bayern München úgy döntött, hogy egy másik kapust is leszerződtet.

Annak ellenére, hogy olyan ismert nevek, mint Kepa Arrizabalaga és Bono is felmerültek, a Bayern München a szurkolók többsége számára viszonylag ismeretlen Daniel Peretz szerződtetése mellett döntött. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Neuer gyors visszatérése azonban megnehezítette Peretz dolgát, és mindössze két mérkőzésre korlátozta a szereplését. Jelen állás szerint a 23 éves izraeli kapus valószínűleg kölcsönbe távozik.

Peretz iránt ugyanakkor nagy az érdeklődés, az FC Koppenhága és a Bröndby IF mellett a Villarreal, a Celtic, a Union Berlin, a Real Betis, a Nottingham Forest és az Anderlecht is érdeklődik. Problémát jelenthet ugyanakkor, hogy a Bayern München nem kívánja véglegesen eladni kapusát, így a kölcsönadás feltételei kulcsfontosságúak lesznek mind a játékos, mind a klub számára.

Ami biztos, hogy mindkét fél abban érdekelt, hogy Peretz rendszeres játéklehetőséghez jusson, már csak az a kérdés, hogy vételi opció nélkül lát-e fantáziát valamelyik csapat egy olyan játékosban, akit a kölcsön lejárta után visszavár a jelenlegi klubja.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.