Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,02 Ft
Euró
394,27 Ft
Font
466,24 Ft
Bitcoin
56,647 $

A Fidesz szerint Magyar Péter súlyos utasítást kapott Soros Györgytől

Menczer Tamás azt mondja, személyesen Soros Györgytől kapott utasítást Magyar Péter, melynek hatására a kormány csak fokozni fogja a háborúellenes kampányát.

...svg content...Fotó: A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői a margitszigeti nagyréten 2024. június 1-jén. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Menczer a videójában arról beszélt, hogy Magyar Péter utasítást kapott Soros Györgytől, é úgy fogalmazott, kibújt a szög a zsákból, mert azt akarja elérni, hogy a kormány vegye le a „STOP háború” plakátjait, mivel szerinte azok ártanak a gyerekeknek.

A Fidesz kommunikációs vezetője szerint, aki már a Békemenet ideje alatt is kiosztotta Magyart, ezzel szemben a gyerekeknek nem a plakát árt, hanem a háború. Hozzátette, a gyerekekre nem a fentebb említett plakátok veszélyesek, hanem a szomszédunkban zajló háború. Menczer is tart attól, hogy a jelenlegi helyzetből harmadik világháború törhet ki, és atommal csaphatnak le egymással a felek.

Ha ez megtörténne, annak beláthatatlan következményei lennének, amit senki sem akarhat, mert az életnél nincs drágább. Menczer szerint Magyar mégis azon dolgozik, hogy ne beszéljenek a háborúról, „mert ő egy igazi, feketeöves, háborúpárt, baloldali politikus, akit Soros György irányít, finanszíroz és utasít.”

Megjegyezte, akinek a gyerekei és az unokái fontosak, az szavazzon a Fideszre június 9-én, mert a kormánypárt a béke oldaláll áll. Ami pedig a háborús elleni plakátkampányukat illeti, azt nem fogják leállítani, hanem tovább fokozzák, valószínűleg Magyar Péter hatására, aki igyekszik levetetni a plakátokat.

„Isten éltessen pedagógus nap alkalmából mindent pedagógust! Köszönjük a munkájukat és kitartásukat! Köszönöm, hogy tegnap is ilyen aktívak voltatok! Feladatról feladatra tesszük jobbá hazánkat. A harmadik feladat: Védjük meg gyermekeinket! Ma arra kérlek, hogy csatlakozz petíciónkhoz a gyermekeink védelmében! Elegünk van gyermekeinket megfélelmlítő háborús fenyegetésekből és manipulatív reklámokból. A “gyermekbarát” kormánynak semmi sem szent, ha hatalma megőrzéséről van szó! Ezért kérlek, csatlakozz hozzánk és írd alá a petíciót (kommentben). Mutassuk meg, hogy elég volt, védjük meg a gyermekeket együtt!” – írta egy korábbi posztjában Magyar a Facebook oldalán.

Egymás megműtésére is képesek a hangyák, antibiotikummal gyógyítanak

Persze nem úgy kell elképzelni, mint az embereknél, viszont egyetlen másik fajnál sem találkoztak még hasonlóval.

Egy eltűnt 16 éves lányt keresnek, életjele sem ad magáról

Eltűnése óta életjelet sem ad magáról az a 16 éves lány, akinek július 6-án veszett nyoma 12 óra körül Dióskálról. Ismeretlen helyre távozott, és jelenleg nem tudni, hol van, mit csinál, kik veszik körbe.