Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,294 $

Tóth Andi egy nagyon látványos 80-as évekbeli sminkkel köszönt be

Tóth Andinak a régmúlt is jól áll, és megint sikerült lenyűgöznie a követőit, akik közül sokan rajonganak érte.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi már javában készülhet az X-Faktor új évadára, aminek mentora lesz. Ezzel egy régi vágya teljesülhet, ugyanis ugyan volt zsűritag a Sztárban Sztárban, többek között Marics Peti mellett, ott igazi profikat értékelt. Ezúttal feltörekvő tehetségeket, többségében amatőröket fog „pontozni”.

Később pedig igazi mentorként lesz jelen a saját versenyzőivel, ami mindig izgalmas. Majkának is ez lesz az első X-Faktora mentorként, akárcsak Valkusz Milánnak, míg Gáspár Laci igazi veteránként ül majd a társai között. Számos évadot tudhat már maga mögött, ami mindig tud újat mutatni. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Ugyanez igaz Tóth Andira is, akiben megvan az igazi női erő, és szinte mindenben tehetsége, ami be belekezd. Így van ez a modellszakmával is, ráadásul egy ideje saját divatmárkája is vezet, amivel ugyancsak megvalósította az egyik régi álmát. És még mindig csak a 20-as évei közepén jár, rengeteg projektben vehet részt a jövőben.

Azzal, hogy ilyen megosztó a személyisége, bármit is posztol, általában nagy sajtóvisszhangot kelt. Benne van a váratlan, az izgalom, sokan pedig szimplán csak irigyek rá, amit időközben megtanult kezelni. Ez megint olyasvalami, amivel megkönnyíti a saját életét, már ritkán látni tőle „kiakadós” videókat.

Ettől függetlenül szívesen formál véleményt, akár társadalmi kérdésekben. Most pedig egy nagyon látványos sminkkel jelentkezett be, amivel a 80-as éveket idézi, amiről a videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.