Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Schobert Norbiék ismét esküvőn jártak (fotók)

Schobert Norbi és Rubint Réka ismét esküvőn jártak, nagyon boldogok, igyekeznek minél több programon részt venni.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi nem győzi hangsúlyozni, mennyire szereti a feleségét, Rubint Rékát, amivel évtizedek óta alkot egy párt. Az a terve, hogy Rékával éli le az életét, és már nem egyszer beszélt arról, hogy a kedvese a legfontosabb személy számára, és nélküle talán már nem is lenne az élők sorában.

Az iránta érzett szerelem határtalan, és ez adott neki igazán erőt, hogy túlélje a betegségeit, mellette természetesen a gyerekeivel. Ketten már felnőttek, Schobert Lara például nemrég címlapon szerepelt, modellként köszönt vissza, ami kapcsán sok dicséretet kapott, bár az irigyek is felbukkantak. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Norbi és Réka mindig is nagyon megosztóak voltak, így borítékolható volt, hogy a gyerekeik ugyanennek lesznek kitéve. Rendkívül durva támadásokat is kaptak a fiatalok, de ettől még nem léptek ki a médiából. Norbi Jr. és Lara is szerepel, aki tavaly többször mondta, ő is a Sztárboxban akar bokszolni.

Réka és Norbi igyekeznek kettesben is programozni, imádnak esküvőre járni, ahol rendre eszükbe jutnak a saját eseményeik. Norbi élete végéig újabb és újabb leánykéréseket tervez, bízván abban, hogy Réka mindig igent mond számára.

„Ma egész nap esküvőn vagyunk! ❤️Sok boldogságot @life.by.reka és @markmohai! Alakreform törzsvendégek, sőt Réka hosszú ideje tornászom a nagyrendezvények színpadán! Olyan jó ilyen szép fiatalokat ilyen őszintén boldognak látni” – írta boldogan Norbi, aki boldog a felesége mellett, immáron hosszú évek óta.