Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
57,549 $

A Real Madrid hajlandó megválni sztárjátékosától, hogy megtartsa Rodrygót

Sajtóértesülések szerint hajlandóak lennének eladni egy játékost a nyáron.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Kiko Huesca
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, Eder Militao kénytelen volt több mint 7 hónapot kihagyni 2023/24-es idényből, miután augusztusban elszakadt az elülső keresztszalagja, s mindössze 5 alkalommal lépett pályára azóta, hogy március végén visszatért a meccsválogatottba.

A Mundo Deportivo értesülései szerint pedig Militao távozhat a nyáron, Aurelien Tchouameni teljesítménye pedig lenyűgözte a klubvezetést, és szívesen látnák a továbbiakban is középhátvédként a pályán. A beszámoló szerint A Real Madrid állítólag hajlandó lenne elengedni a 26 éves Militaót, hogy megtarthassák Rodrygót. Soron kívül Imádják a magyarok a dinnyét, ennyit fogyasztunk belőle

Mint ismert, a nyáron várhatóan csatlakozik a klubhoz Kylian Mbappé is, ami jó lehetőség Rodrygo számára is, aki kulcsszerepet játszott a Madrid 2021/22-es Bajnokok Ligája-sikerében a Chelsea és a Manchester City elleni drámai összesített győzelmekben szerzett góljaival.

Bloomberg: egyre több szövetségese fordít hátat Bidennek

A Joe Biden amerikai elnök teljesítménye körüli aggodalmak komoly kihívások elé állítják az Egyesült Államok külpolitikai kapcsolatait és a demokraták választási kilátásait.

Reagált a Budapest Airport a 40 órás késéssel útnak indult járat ügyében

Mint írják, a Tailwind Airlines Antalyába induló charter járata hajtómű meghibásodás miatt nem tudott elindulni az eredetileg tervezett időpontban.

Kidobta gyerekeit az ötödikről, majd végzett magával egy férfi Franciaországban

Tragikus kimenetelű eseménysorrá fajult egy családi vita Párizs belvárosában szerda este, amikor egy férfi kidobta két gyermekét egy ötödik emeleti lakás ablakából, majd maga is kiugrott.