Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sarka Katáék nagyot edzettek, és a kondiban is trendin öltöztek fel (fotók)

Sarka Kata nagyon szeret a barátnőivel közösen edzeni, formában tartani magát, ami láthatóan jól megy neki.

...svg content...Fotó: Facebook/Miss World Hungary
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata mostanában magához képest is nagyon aktív a közösségi médiában, aminek a Miss World Hungary-hez is köze van, ugyanis idén is megrendezik a Magyarország Szépe szépségversenyt, ami tavaly különösen nagy siker volt. A cél, hogy az előző eseményt is felülmúlják, ami minden bizonnyal sikerülni fog.

Gyönyörű lányokat választottak ki, akik különleges programokon fognak részt venni, de a végén csak egyvalaki nyerheti el a koronát. A győztes komoly lehetőséget kap arra, hogy Magyarországot képviselje, és itt nemcsak a szépség számít. Fontos, hogy milyen karakter az illeti, mit képvisel, hogyan gondolkozik. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Ezzel együtt a kifutón is úgy kell megjelennie, hogy azzal erőt sugározzon, szóval sok mindent vesz figyelembe a zsűri, amikor majd meghozza a döntést. Kata részese ennek, aki elárulta, 18 év után megvált a póthajától, és rövidre vágatta a frizuráját, ami a vártnál is jobban áll neki, tökéletesen választott.

Rogán-Gaál Cecília szintén csúcsformában érkezett meg az eseményre, de közben az edzésekről sem feledkeznek meg. Erre a linkre kattintva azt nézhetjük meg, hogy a csajok milyen szettet viseltek pilateszen, ami egyre trendibbé válik, nemcsak a sztárok, az ismert emberek körében, hanem mindenki másnál is.

Ma pedig visszatértek a kondiba, az egyik ismert budapesti edzőteremben mozgatták át magukat a sűrű hétvége előtt. Mint azt látni fogjátok, a teremben is nagyon csinosan, trendin edzettek, formálták magukat.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.