Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Hatalmas döntésről számolt be az Újpest FC

Az Újpesti Torna Egylet egy fontos döntést hozott.

...svg content...Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az Újpest FC honlapján tájékoztatta a szurkolókat arról, hogy az Újpesti Torna Egylet döntést hozott annak kapcsán, hogy az egyesület keretein belül a labdarúgó-szakosztályt önálló jogi személlyé nyilvánítja, annak irányítását pedig átadja a MOL-Csoport által delegált elnökség részére.

A közlemény szerint mindemellett arról is döntés született, hogy a szakmai irányítást az UTE Labdarúgó Szakosztályt működtető szakmai csapatra bízzák, együttműködésben az Újpest FC szakembereivel. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A klubvezetés úgy véli, ezzel hosszú távra megoldódik a labdarúgás-, a női labdarúgás- és a futsal-utánpótlás helyzete is Újpesten. Kiemelték, e megállapodás lehetőséget biztosít arra is, hogy a jelenleg is magas színvonalon működő professzionális labdarúgó-utánpótlásképzés szintet lépjen.

Az előnyök közé sorolták továbbá azt is, hogy így a felnőtt csapat számára még több, minőségi, saját nevelésű játékosállományt biztosíthatnak, mely a nemzetközi élvonalban is megállja a helyét.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a MOL-Csoport nemrég megvásárolta az Újpest FC labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaságot, ezzel az egyik legnépszerűbb és az egyik legsikeresebb hazai labdarúgó klub ismét magyar tulajdonba került.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.