Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,54 Ft
Euró
395,53 Ft
Font
468,78 Ft
Bitcoin
61,673 $

Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Élőben követhetjük figyelemmel a Monacói Nagydíj eseményeit, hamarosan jön az FP3 és az időmérő edzés.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eddig minden nagyon izgalmasan alakul a Monacói Nagydíjon, aminek nincs igazi favoritja. A Red Bull mellett a McLaren, a Mercedes és a Ferrari is erősnek tűnik. Sőt, akár Alonso is beleszólhat a játékba az Aston Martinnal a hercegségben, bár erre kevesebb az esély.

Lehetséges, hogy a McLaren új fejlesztési csomagjával ez már egy sokkal szorosabb bajnokság, amire a Red Bullnak mindenképpen reagálnia kell. Az első két szabadedzés után szombaton 12 óra 30 perctől rendezik meg az FP3-at, amit az M4 Sport élőben közvetít, előtte pedig 10 óra 30 perctől az F3-as mezőny lendül akcióba a sprintfutamon.

Az F2-esek sem maradnak ki a körből, az ő sprintfutamukat 14 órától követhetjük figyelemmel, majd jön a lényeg, az F1-es időmérő 16 órától, ami lehetséges, hogy az elmúlt évek egyik legizgalmasabb kvalifikációját fogja hozni. Minden esély megvan rá az eddig látottakkal alapján.

Mától másképpen is lehet kutyákat szállítani a balatoni vonatokon

A MÁV hangsúlyozta, zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon.

Tucatnyi kínai gép jelent meg Tajvan közelében

A tajvani védelmi minisztérium szerdán számolt be arról, hogy Kína újabb harckészültségi járőrözést hajtott végre a sziget közelében.

Poharakkal dobálták az angol szurkolók a szövetségi kapitányukat az Eb-n (videó)

Az ember csak fogta a fejét az angolok teljesítménye láttán, akik papíron az egyik legerősebb csapat, de valójában ebből semmit nem mutattak eddig.