Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,26 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,40 Ft
Bitcoin
64,712 $

Korai időpontban tesz bejelentéseket a magyar kormány

A korábban ígérteknek megfelelően csütörtökön Kormányinfót tart a magyar kormány, de a vártnál korábbi időpontra időzítették az eseményt.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszél, mellette Vitályos Eszter kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. május 9-én. MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország kormány már két héttel ezelőtt megerősítette, mikor lesz új Kormányinfó. Egy hét szünet után csütörtökön újra válaszol a sajtó kérdéseire a kormány, előtte pedig fontos bejelentéseket tehet.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a megszokottnál korábban, már 9 óra 30 perctől elkezdődik az aktuális Kormányinfó. Gulyás Gergely miniszter és Vitályos Eszter tartja a Kormányinfót, valószínűleg a megszokott 2 órás idősávon belül, így bőven lesz idő arra, hogy minden kérdésre választ kapjanak az újságírók. Soron kívül Reklámfilm készült Magyar Péterrel, szelfiket adott a repülőtéren (videó)

Deutsch Tamás Magyar Péterről: amikor csak lehetett, gyalázott

Deutsch Tamás elárulta, hogy Magyar Péter anno asszisztensi munkát keresett nála az Európai Parlamentben, de alkalmatlan volt a munkára.