Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Karácsony Gergely mégis részt vesz az ATV által rendezett listavezetői vitán

Noha korábban visszakozott, hétfőn bejelentette, mégis részt vesz az ATV vitáján.

...svg content...Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Az ATV Híradó friss riportjában emlékeztetett, hogy Karácsony Gergelyt múlt szerdán hívták meg főpolgármester-jelölti vitájukra, ám a főpolgármester akkor azt jelezte, nem kíván részt venni rajta.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója ugyanakkor a Média1-nek adott nyilatkozatában bizakodó volt, és az ATV meg is hirdette a fővárosi listavezetők vitáját. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Vitézy Dávid azonnal jelezte, hogy részt kíván venni a vitán, míg Szentkirályi Alexandra múlt kedden az atv.hu-nak nyilatkozva visszautasította a részvételt, azzal indokolva döntését, hogy „vitázni legfeljebb azzal lenne értelme, aki az úr a háznál. Vagyis Gyurcsánnyal.”

Erre reagálva a hétfő reggeli Szigorlat című műsorban megkérdezték Vitézy Dávidot, hogy tudomása szerint elfogadta-e a Karácsony a listavezetői vitára a felkérést, mire Vitézy úgy felelt:

„Szentkirályi Alexandra nyugodtan hozhatja Gyurcsány Ferencet is, én nem állok ellen.”

Vitézy a műsorban jelezte, neki bármelyik időpont megfelelő a vitára, ugyanakkor Karácsony Gergely a május 26-ai időpontot nem fogadta el. Végül azonban Karácsony Gergely később bejelentette, mégis részt fog venni az ATV által szervezett listavezetői vitán.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.