Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,530 $

Kiszel Tünde nagyon büszke a lányára: annyira tehetséges, szép és okos

Kiszel Tünde nagyon tehetségesnek, szépnek és okosnak tartja a lányát, Hunyadi Donatella, aki egyúttal a barátnője is.

...svg content...Fotó: Instagram/Donatella Hunyadi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Kiszel Tünde lánya egy igazi tehetség a zene és a modellkedés világában, de már a médiában is otthonosan mozog. Nagyon vonzó teremtés, akit sokan dicsérnek, és időről időre megjelenik a kifutón, mint legutóbb. Tünde nem is lehetne ennél büszkébb a lányára, akit tehetségesnek, szépnek és okosnak tart.

„Elmondhatatlanul büszke vagyok rá, annyira tehetséges, szép és okos. Mindig elsírom magam, ha így látom őt. Most is olyan gyönyörű volt ezekben a ruhákban.” – idézte a büszke édesanyját, Tündét a Blikk, majd hozzátette, nemcsak anya-lánya, hanem barátnők is, akik sok mindent megbeszélnek egymással. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Sok közös programot szerveznek, amikről szinte mindig beszámolnak az Instagramon keresztül. Mindketten aktívak, szeretik a közösségi médiát használni, és ez olyasvalami, ami Tünde számára is természetessé vált, noha egy egészen más világban nőtt fel, amikor még az internet sem létezett ebben a formában.

A két generáció jól kijön egymással, egymás baráti társaságát is szeretik, ami a róluk készült fotókon is látszik. Ahogyan Tünde fogalmazott, fiatalon tartják a fiatalok, a fiatalos lendület, a trendek, és így tovább. Még mindig együtt él Tünde a lányával, de hamarosan eljöhet az az időszak, amikor ez is megváltozik, és a fiatal sztár kirepül a fészekből.

„Együtt élünk még, és egyelőre gondolni sem merek arra, hogy Donatella elköltözik tőlem. Pedig tudom, hogy egyszer ennek is eljön az ideje” – mondta Tünde nagy sóhajtások közepette, akinek értelemszerűen a lánya a legfontosabb, ő az, aki igazán élteti, és szeretne vele minél több időt eltölteni, idősebb korában is.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.