Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Az oroszok állítják, tudják, ki áll a Robert Fico elleni merénylet mögött

Ezúttal egy politológus osztotta meg véleményét.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Martin Divisek
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Egy orosz lap jelentése szerint Alekszej Jarosenko politológus azt állítja, hogy a Robert Fico elleni merényletet nyugati titkosszolgálatok szervezték meg, hogy megfélemlítsék a Washington és Brüsszel számára nemkívánatos európai politikusokat.

A Politikai Folyamatok Szakértői Támogató Központ vezetője úgy véli, egy jelzésértékű támadás történt, amit a szlovák kormányfő oroszbarát álláspontja váltott ki. A szakértő állítása szerint „az oroszbarát álláspont nem elfogadhatatlan az európai átlagemberek szemében”, szerinte az „orosz álláspont a tradicionális nyugati elit számára elfogadhatatlan”. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Elmondása szerint nyugati elit mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza az olyan „független politikusok” hatalmon maradását, mint Robert Fico vagy Orbán Viktor.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.