Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nagyon közel került a Barcelona a második hely megszerzéséhez a Real mögött

A Girona már csak a csodában bízhat, miután két meccse van hátra a spanyol bajnokságban, és jelenleg 4 pont a hátrányuk.

...svg content...Fotó: EPA/Carlos Barba
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid már bajnok, akik 93 ponttal, mindössze 1 vereséggel a nevük mellett vezetik a spanyol bajnokságot. A Barcelona számára nem maradt más, minthogy övék legyen a második hely, ami minimális cél egy ilyen kaliberű klubnak. Miután a Girona ellen súlyos vereséget szenvedtek, még ez is veszélybe került.

Jelenleg azonban jól állnak, mivel csütörtök este legyőzték az utolsó helyen álló Almeriát. Abszolúte kötelező 3 pont volt ez a részükről, így 36 meccs után 79 pontosak a 75 pontos Girona előtt, akiknek kisebb csodára lenne szükségük, hogy visszavegyék az ezüstérmes pozíciót, de már így is biztos Bajnokok Ligája indulók. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A Girona a Valencia ellen fog játszani ezen a hétvégén, ami nem lesz könnyű, majd az utolsó fordulóban odahaza a Granada ellen. A Barca pedig a Rayót fogadja május 19-én vasárnap, és pár nappal később Sevillában köszönhet el a szezontól. Az Almeria ellen López volt a hős, két gólt szerzett a Barcelona játékosa, aki a 14. és a 67. percben talált be.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.