Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Újabb látványos jeleneteket adtak ki a Star Wars várva várt új sorozatáról

Már nagyon közel a Star Wars új sorozatának megjelenése, ami természetesen a Disney+ csatornán lesz látható.

...svg content...Fotó: YouTube/Star Wars
Kult
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A lehető legjobb döntés volt a SW jogait birtokló Disney részéről, hogy elkezdett sorozatokat gyártani ehhez a világhoz. Évtizedek óta vártak erre a rajongók, és azt kell mondjuk, a Star Wars sorozatok még jobbak is, élvezhetőbbek, látványosabbak, izgalmasabbak, részletesebbek, mint a filmek.

Ez valahol érthető, mert nagyobb teret enged egy sorozat, mely több részből áll, és miután ez a világ szinte végtelen, rengeteg benne a potenciál. Már úton van, a megjelenés küszöbén áll a Star Wars: The Acolyte, amiben a Matrix egyik főszereplője is feltűnik, és nem éppen mellékszerepben fog lézerkardozni. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Egy nagyon titokzatos világban játszódik a sorozat, amiben egy korábbi padawan újra találkozik Jedi mesterével, hogy kivizsgáljon egy sor bűntényt, de az erők, amikkel menet közben szembesülnek, sokkal baljósabbak, mint azt valaha is gondolták volna. Június 4-én debütál a sorozat a Disney+ csatornán, amit csak ajánlani tudunk, az év egyik legjobban várt kalandja következik.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.