Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megszületett Shane Tusup kislánya, különleges és gyönyörű nevet kapott

A büszke édesapa az Instagram-oldalán osztotta meg a csodás hírt.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, mindössze hetekkel azután, hogy Shane Tusup eljegyezte párját, Nagy Viktória Zoét, újabb nagy hírt jelentettek be, miszerint első közös babájukat várják. Közben igyekeztek mindent megtenni azért, hogy minél felkészültebben várják a kicsi érkezését, ennek érdekében pedig tanácsot kértek a szüleiktől, akik örömmel álltak a rendelkezésükre ebben.

„Tavasz végére várjuk a kislányunkat. Érdekes látni a testem változását, hiszen a sportból érkeztem, sosem volt pocakom, de a várandósság a legédesebb teher számomra” – mondta a kismama február elején. Shane hozzátette, nem szeretnék elsietni a házasságot, az egyik legnagyobb vágyuk pedig az, hogy a gyermekük is ott legyen az esküvőn. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Mindemellett azt is elárulták, mik a jövőbeli terveik, például annak kapcsán, hol szeretnék leélni az életüket. „Magyarországon szeretnénk leélni az életünket, így itthon születne a babánk. Szerencséje van, mert vannak amerikai és magyar nagyszülei is. Remek helynek tartom Magyarországot” – fogalmazott az edző.

Nemrégiben pedig csodás örömhírrel szolgáltak a közösségi médiában, ugyanis kiderült, hogy megszületett a kislányuk, akinek egy igazán különleges nevet választottak. „Péntek reggel megtörtént életünk legvarázslatosabb pillanata, amiről egész életünkben álmodtunk. 2 óra 44 perckor megszületett Aurora Ann Tusup!” – írta a posztban.

„Egészséges, boldog, gyönyörű kislány, 3150 grammal és 53 cm-rel jött világra. Nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket” – tette hozzá a büszke édesapa, aki egy fekete-fehér képet is mellékelt a bejegyzéséhez, amelyen az látható, amint menyasszonyával a babájuk kezét fogják.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.