Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Hétfő este pályára lép a Barcelona, élőben közvetíti a televízió

A Barcelona is pályára lép hétfő este, aminek maximum az lehet a tétje, hogy megszerezzék a második helyet a Girona mögött.

...svg content...Fotó: EPA/ALEJANDRO GARCIA
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Barcelona már biztos induló a Bajnokok Ligája következő idényében, akárcsak a Girona, akik jelenleg 2 ponttal vannak előttük, míg a Real Madrid már bajnok, és 90 ponttal várják a 36. fordulót. Meg is adták a módját az ünneplésnek, és eddig mindössze egy vereséget szenvedtek el a hat döntetlen és a 28 győzelem mellett.

A Barcelona csak 22 alkalommal nyert eddig, és a Girona elleni vereség nagyon fájdalmas volt. Ezzel az Atletico Madridot is magukra húzták, akik csak 3 ponttal számolnak kevesebbet a 4. helyen, bár egy mérkőzéssel többet játszottak. Ha a katalánok hozzák az esti meccsüket, 1 ponttal a Girona elé kerülnek, ami létfontosságú az ezüstérem miatt. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Valószínűleg nem lesz nagy kihívás ebben, mert a Real Sociedadot fogadják, akik a 7. helyen állnak 54 ponttal, de ha nyernének, megelőznék a Betist, és rögtön Európa-liga indulást érő helyen tanyáznának. A motiváció adott, és talán emiatt lesz izgalmasabb a vártnál a mérkőzés, amit a Spíler 2 közvetít élőben 20 óra 55 perctől.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.