Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Rácz Jenő új vendéglátóhelyet nyit, nem is akármilyet

Rácz Jenő mindig keresi az új lehetőségeket, kihívásokat, most épp olyasvalamibe fogott bele, amibe azelőtt soha.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz Jenő egy több mint sikeres üzletember, aki igen hamar ért fel a csúcsra, és egy ideje Michelin csillagos chefnek is mondhatja magát. A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP országos ismertséget adott számára, de még ennél is többet köszönhet a műsornak.

Ugyanis ebben a műsorban ismerte meg Gyuricza Dórit, aki később a felesége lett, és közös családot alapítottak. Áloméletet élnek, mindenük megvan, amire csak szükségük lehet, bár legutóbb Jenő ismét defektet kapott, ezen a téren valahogyan nincs szerencséje, joggal lehet dühös a budapesti utak egy részére. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Dóri hozzá hasonlóan remek formában van, nemrég hármasban nyaraltak, együtt volt a család. Nem sokkal ezután Jenő újra munkába lendült, mert elkészült az új vendéglátóhelye, ami az év egyik legnagyobb durranása lehet. Valószínűleg nem kevés híresség lesz jelen a megnyitón, amire sokan lehetnek kíváncsiak.

Jenő videójában elmondta, most fejezte be a festést, de a markológépek még dolgoznak. Megjegyezte, hamarosan elkészül az új projektje, ami nem más, mint a Portofino Beach club by Rácz Jenő. Hozzátette, ez egy nagyon új dolog, amibe belevágott, ami valójában egy saját beach klub, melynek kapcsán csak keveset árult el.

A helyszín sem ismert, bár tippünk lenne, főleg, ha Budapestről van szó… A helyszínen lehet majd koktélozni, strandolni, finomakat enni, és mindezt természetesen nyári hangulatban, így ez egy szezonális projektnek ígérkezik. Szintén ismert, hogy a hely június közepén nyit, tehát nagyjából egy hónap múlva.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.