Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Rendkívül vonzó megjelenést választott Gáspár Evelin péntek estére (fotók)

Sokat készült Gáspár Evelin a péntek estére, és megérte, mert rendkívül vonzóan jelent meg a vacsorán.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin nemrég ünnepelhetett egy újabb nagy közösségi médiás mérföldkövet a karrierjében, miután már több mint 190 ezren követik. Szerényen kezeli ezeket a számokat, nem szokott belőle híresőt csinálni, míg más hírességek sokkal kisebb dologért is végighívják a bulvárlapokat.

Evelin sokkal csendesebben, szerényebben éli az életét, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne aktív a közösségi médiában. Egyre inkább az, láthatóan szereti megosztani, hol jár, mit csinál, milyen ruhát hord, és így tovább. Valójában erről is szól a közösségi média, ugyanakkor emiatt a támadások sem maradnak el. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Igaz, Evelin jól kezeli mindezt, nem foglalkozik az irigy emberekkel, és inkább jól érzi magát. Gáspár Virág is hasonlóan tesz, szintén nagy formában várja a nyarat, az igazi jó időt, amire sajnos még várnunk kell. Még mindig nem köszöntött be a stabil forróság, annak ellenére sem, hogy idén korábban jött a meleg.

Szerencsére azonban a hideg napok már mögöttünk vannak, és gyakran érjük el a 20°C-ot, ami mindenképpen jó hír, akárcsak az, hogy Evelin újabb és újabb posztokkal örvendezteti meg a követőit. Már nem kell sokat várnunk arra sem, hogy belépjen a 200 ezer követőt számláló hírességek közé.

Most épp péntek este hívta fel magára a figyelmet Evelin, méghozzá egy különleges frizurával, sminkkel és ruhával, amivel azonnal levette a lábáról a követőket. A dicséretek sem maradhattak el, amivel csak még több önbizalmat generálhatnak a sok támadáson átesett Evelinen, mert igenis szüksége van rá.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.