Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,13 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,09 Ft
Bitcoin
60,684 $

Újabb és újabb negatív számok a koronavírus idején: újabb halottak

Egyes országok nagyon küzdenek az elemekkel, a folyamatos fertőzési hullámmal, ami komoly nyomást helyezhet az egészségügyre.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Egyes országok nagyon küzdenek az elemekkel, a folyamatos fertőzési hullámmal, ami komoly nyomást helyezhet az egészségügyre.

Kedden is nagyon aggasztó és szomorú számok láttak napvilágot, amik jelzik, hogy távolról sem vehetjük félvállról a vírust, ami akár még évekig közöttünk lehet. A védőoltások jelenthetik az igazi megoldást, de azokra még várnunk kell. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Mexikónak is várnia kell, és miközben ezt teszik, újabb haláleseteket regisztrálnak. A TRT World beszámolója szerint a dél-amerikai országban 3486 új esetet rögzítettek. A megerősített fertőzöttek száma összesen már 637 509.

Az elmúlt 24 órában 223-mal nőtt a COVID-19 halálos áldozatainak száma. Eddig összesen 67 781 áldozatot követelt a vírus Argentínában az egészségügyi minisztérium frissített adatai szerint. A kormány szerint a fertőzöttek valós száma valószínűleg lényegese magasabb, mint a megerősített eseteké.

Oroszország rekordidő alatt győzheti le a koronavírust: kezükben lehet az ellenszer