Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ez az öt csapat biztosan ott lesz a Bajnokok Ligájában

Miután a Borussia Dortmund parádés győzelmet aratott szerdán, eldőlt, mely csapatok indulhatnak a labdarúgó Bajnokok Ligája 2024/25-ös kiírásában.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Martin Meissner
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a Borussia Dortmund szerdán hatalmas győzelmet aratott, ezzel pedig bebiztosította a helyét a Bajnokok Ligája 2024/25-ös kiírásában, az ötödik helyen. Érdekesség, hogy a következő idénytől a BL-ben ligarendszerben a jelenlegi 32 helyett már 36 csapat fog játszani.

A szerdai győzelmével a Borussia Dortmund tehát garantáltan ott lesz a rangos megmérettetésen, de biztos helye van a már bajnok Bayer Leverkusen mellett a Bayern Münchennek is, továbbá az előző idényben még osztályozós, de jelenleg harmadik VfB Stuttgartnak is, az ötödik német csapat pedig az RB Leipzig. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Mint ismert, az már korábban kiderült, hogy a németek mellett az olaszok küldhetnek öt csapatot a BL-be, itt azonban még nem végleges a lista.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.