Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,46 Ft
Euró
385,15 Ft
Font
450,33 Ft
Bitcoin
67,172 $

Az égiek sem akarják, hogy a Leverkusen veretlenségi sorozata megszakadjon

Xabi Alonso csapata immár 46 mérkőzés óta nem talált legyőzőre.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Bayer Leverkusen egy drámai fordulatot követően az utolsó, 97. percben szerzett góllal mentette döntetlenre a VfB Stuttgart elleni mérkőzést, ezzel 46 mérkőzésre növelve veretlenségi sorozatát.

A szombat este rendezett mérkőzésen a hazaiak szívós visszatérését mutattak be, Fuhrich és Undav góljainak köszönhetően ugyanis az 57. percben még kétgólos hátrányban voltak. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Az utolsó fél órára tehát a Stuttgart érezhette magát a nyeregben, azonban Adli 62. percben szerzett gólja a már német bajnok Leverkusent is visszahozta a meccsbe. Olyannyira, hogy Kossounou a 78. percben az egyenlítő gólt is megszerezte, azonban les miatt végül érvénytelenítették azt.

Szűk 20 perccel később azonban mégis volt oka örülni a Leverkusennek, hiszen a hosszabbítás utolsó percében Robert Andrich is betalált a Stuttgart kapujába, amivel nem csak a vereséget sikerült elkerülni, de az immár 46 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatukat is sikerült megőrizni.

Jövő héten a tabella hatodik helyén álló Frankfurthoz látogat majd Xabi Alonso csapata, amely mérkőzés szintén izgalmasnak ígérkezik, hiszen a Frankfurt még komoly harcban van Európa Konferencia Liga selejtezőt érő pozícióért.