Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Összesen 31 gyereket szállítottak kórházba egy budapesti iskolából

Újabb információk jelentek meg egy XXIII. kerületi általános iskolát érintett orvosi helyzet miatt, melynek hírére az egész ország felkapta a fejét.

...svg content...Fotó: Mentők a Dinnyehegyi közi Török Flóris Általános Iskola előtt a főváros XXIII. kerületében 2024. április 24-én, miután az épületet ki kellett üríteni, mert gázszagot éreztek. A fővárosi tűzoltók kiérkezése előtt 500 diák hagyta el az iskolát. Az iskolában 70 gyerek panaszkodott rosszullétre, róluk a helyszínre érkező mentők gondoskodtak. MTI/Mihádák Zoltán
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, azonnali hatállyal ki kellett üríteni egy XXIII. kerületi általános iskolát szerda reggel. A Dinnyehegyi közi Török Flóris Általános Iskolában éreztek szúrós gázszagot, aminek hatására megjelentek a hatóságok a helyszínen.

Még mielőtt a fővárosi tűzoltók megérkeztek volna, az 500 diák már az épület előtt állt. A legfrissebb tájékoztatás szerint helyszíni orvosi beavatkozásra nem volt szükség, és egy autóbusszal, mentős kísérettel, szakvizsgálat céljából 31 gyermeket szállítottak a Heim Pál gyermekkórházba. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Liner/MTI

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.