Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

G.w.M. a születendő fiáról: ha ő is rapsztár akarna lenni, teljes mértékig támogatnám

Kiemelte: igazán fontosnak tartja, hogy ha a gyermeke el szeretné érni valamit az életben, akkor szülőként maximálisan mellette álljanak.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk már nagyon várják gyermekük születését, akiről már azt is tudják, hogy kisfiú lesz. A terhesség kapcsán G.w.M. korábban úgy fogalmazott, hogy ez egy hatalmas áldás, s ezzel nagy vágya teljesült. „Amikor megismertem Edinát, akkor azt mondtam neki, hogy szeretnék tőled egy babát, egy kisfiút” – mondta.

„És tudom a nevét is, és ez lesz a neve. És akkor most ez úgy összejött, hogy kisfiú lesz… majdnem elmondtam, mi a neve. (…) Szóval maximális az öröm” – tette hozzá akkor. Most pedig a Bors kereste fel a boldog édesapát, akitől azt szerették volna megtudni, hogyan reagálna arra, ha pár év múlva kisfia is zenei pályára szeretne lépni, illetve rapkarriert fontolgatna. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Erre G.w.M. úgy felelt: „Ha a születendő kisfiam pár év múlva azzal állna elő, hogy ő is rapsztár akar lenni, teljes mértékig támogatnám, de nem csak ebben a helyzetben. Szerintem fontos, hogy bármit is szeretne elérni az életben, bármibe fog, akkor szülőként maximálisan mellette álljunk, s megadjuk neki azt a biztonságot, ami szükséges”.

Ezt követően azt is elárulta, Edinával apás szülést terveznek-e. „Az előző gyermekeim születésekor is bent voltam a szülőszobában, és természetesen ez most sem lesz másképp. Ott leszek, amikor világra jön a kisfiam!” – jelentette ki a rapper. Mindemellett arról is szót ejtett, hogy sok leendő szülővel ellentétben nem vesznek meg semmit előre a kicsinek.

Elmondása szerint babonából cselekednek így, és a közeljövőben nem is terveznek ezen változtatni. „Mi babonából még nem igazán vásároltunk semmit a kisfiunknak, és egy darabig ez így is fog maradni. Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában” – magyarázta G.w.M.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.