18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Öt emberrel végeztek egy oklahomai házban, köztük két gyerekkel

Újabb tragédia történt az Egyesült Államokban, ezúttal Oklahoma államban, ahol öt ember holttestére bukkantak egy házban, köztük két gyerekkel.

...svg content...Fotó: Unsplash/Michael Förtsch
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rendőrség hamar megerősítette, nem baleset áldozatai az áldozatok, hanem meggyilkolták őket. Mind az öt emberrel végeztek, köztük két gyerekkel, akiket a gyilkos/gyilkosok szintén nem hagytak életben. Egy férfi és egy nő is volt az áldozatok között, akiken nem tudtak segíteni, halottnak nyilvánították őket.

A két másik áldozat diákként tanult, az egyik hatodik osztályos kiskorú volt, a másik pedig kilencedikbe járt. Az ötödik áldozat csak nemrég végzett az iskolában, aki ugyancsak erőszakos halált halt a házban. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Megdöbbentette a környéket az eset, egyelőre nem tudni pontosan, mi lehetett a gyilkos/gyilkosok indítéka. A Sky News azt írja, hogy a The Oklahoman helyi újság szerint egy 10 éves fiú talált rá a meggyilkoltakra a házban. A férfi holttestén többek között egy fegyvert is találtak, így jelenleg lövöldözésként vizsgálják a tragédia körülményeit.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.