Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,78 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
455,34 Ft
Bitcoin
69,656 $

Máris rekordot döntött Taylor Swift új albuma a Spotify-on

Taylor Swift legújabb albuma, a „The Tortured Poets Department” új rekordot állított fel a Spotify-on, miután a megjelenését követő egyetlen napon belül több mint 300 millió streamelést ért el.

...svg content...Fotó: EPA/HOW HWEE YOUNG
Kult

Kiss László

Szerkesztő

Április 19-én megjelent Swift tizenegyedik stúdióalbuma, amely gyorsan magával ragadta népes közönséget, ezzel pedig bebiztosította helyét a Spotify egy nap alatt legtöbbet streamelt albumaként.

A „The Tortured Poets Department” olyan neves előadókkal való együttműködéseket tartalmaz, mint a Florence and the Machine és Post Malone. Utóbbi, amely a „Fortnight”címet kapta szintén rekordot állított fel, ugyanis egy nap alatt a legtöbbet streamelt dallá vált a Spotify-on. Soron kívül A benzin ára nem módosul, a gázolajé emelkedik péntektől

Swift karrierjének egyik jellemzője, hogy személyes történeteit beleszövi a zenéjébe, és gyakran merít ihletet olyan személyiségekkel való kapcsolataiból, mint Joe Jonas, Harry Styles, Jake Gyllenhaal és John Mayer. Ezek a kapcsolatok nem csak, hogy hatással voltak a zenéjére, de néhány legnagyobb slágeréhez is kapcsolódtak.

Az új album érkezését először a februári Grammy-díjátadón jelentette be Swift, azóta pedig alig várták a rajongók, hogy meghallgathassák. A megjelenést követően Swift Nagy-Britanniában folytatja Eras turnéját, amelynek keretében idén júniusban több fellépése is lesz Londonban.

Lázár János fontos intézményt költöztetne Budapestről Debrecenbe

Az Építési és Közlekedési Miniszter egy új Közlekedési Múzeumot építene Debrecenben.