18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,895 $

Egy részeg sofőr megölt két gyermeket egy születésnapi bulin, többek életveszélyes állapotban vannak

Fiatal testvérpáros az áldozata annak a tragikus incidensnek, amit egy részeg sofőr okozott egy születésnapi partin Michiganben.

...svg content...Fotó: Unsplash/Bruno Guerrero
Észak-Amerika

Kiss László

Szerkesztő

Szörnyű tragédia történt a születésnapi partin, aminek áldozata egy testvérpáros. Mellettük 15 ember sérült meg súlyosan, amikor egy részeg sofőr nekicsapódott annak az épületnek, amiben egy gyermek születésnapi buliját tartották. Délután 3 óra körül következett be a tragédia, majd őrizetbe vettek egy 66 éves nőt.

A nő okozta a halálos balesetet, aki ittas volt a tragédia idején, és a hírek szerint 25 méterrel azután állt meg, hogy áthajtott az épület falán. Egy 8 éves kislány és egy 5 éves kisfiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett rajtuk segíteni. Mellettük 15 sérültről tudni, köztük felnőttekkel és gyerekekkel.

Összesen 9 embert szállítottak kórházba súlyos, életveszélyes sérülésekkel, így lehetséges, hogy tovább nő az áldozatok száma. A WYMT arról jelentett, hogy a helyszínre érkező első egység rendkívül kaotikusnak írta le a helyzetet, több mint megrázó volt, ami az épületnél fogadta a rendőröket és a mentőket.

A nő személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, amit csak a vádemelés után tehetnek meg. Ezt követően az amerikai törvények szerint bejelentik a nevét és bemutatják az arcképét, aki valószínűleg a tragédia után már soha nem szabadulhat a börtönből.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.

Dobrev Klárának nagyon ízlett a kőbányai kürtőskalács

A DK vezetője nagyon hálás volt azért, hogy szeretettel fogadták Kőbányán a választások előtt, ami a párt számára különösen nagy fontossággal bír.