Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,968 $

Dráma a Next Top Model Hungary-ben: patkányokkal, csótányokkal fotózkodtak a lányok

Valami egészen váratlan kihívásban volt része a Next Top Model Hungary mezőnyének.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Folytatódnak a Next Top Model Hungary küzdelmei, és nem lehet azt mondani, hogy könnyebb feladatok várnának a versenyzőkre, mert távolról sem. A lányok közben egyre kevesebben vannak, és elkezdték érezni magukon a nagyobb nyomást.

Amikor már azt gondolják, mindent láttak, jön az újabb nem várt kihívás. Sokaknak ez több mint feladja a leckét, és nem biztos, hogy mindenki alkalmas erre a szakmára, amit már láthattunk a hetek alatt. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Sziszegő csótány, tarantula, kígyó, varangy, leguán, patkány – egyik állat sem olyan, amelyet az ember boldogan enged közel magához. A Next Top Model Hungary még versenyben lévő tizenegy szépsége sem lelkes, amikor kiderül, hogy nem csak egy fotón kell szerepelniük a korántsem aranyos állatokkal, hanem a fejükre, arcukra, nyakukra helyezik a nem mindennapi partnereiket – írja a TV2 Csoport.

Sírásra azonban nem csak az extrém fotózás ad okot, hanem a villában uralkodó egyre nagyobb feszültség is. Öt küzdelmes héten vannak túl a Next Top Model Hungary versenyzői és a szépségekre az idő múlásával egyre szélsőségesebb kihívások várnak.

Nem könnyű az út a döntőig

A Magyarország következő topmodellje címet nem adják könnyen, az a lány juthat el a döntőig és nyerheti meg a versenyt, aki szépsége és tehetsége mellett minden helyzetben alázatosan a célra összpontosítva, saját érzésein és olykor félelmein uralkodva a maximumon teljesít.

A helyzetet nem könnyíti meg, hogy a modell jelöltek otthonául szolgáló villa egyre többször hangos szócsaták helyszíne. Pedig a héten szüksége lesz mindenkinek a nyugodtságára, hiszen a lányokra váró fotózáson nem túl kameraérzékeny, és nem is túl kedves partnerekkel kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A múlt heti legjobb, Vidéki Vivi előnyt élvez, hiszen ő döntheti el, melyik topmodell jelölt milyen állattal kénytelen kamera elé állni.

„Azokhoz a lányokhoz, akikkel konfliktusom van és kevésbé szívlelem őket, olyan állatot szeretnék tenni, amelyek kevésbé esztétikusak” – árulta el Vivi, aki igazán bevállalós, hiszen hiába a pók-iszonya, magának a tarantulát választotta a nem mindennapi fotózáson. „Mivel félek a pókoktól, ez egy jó lehetőség arra, hogy bizonyítsak magamnak is.”

Azt, hogy a lányok hogyan birkóznak meg a feladattal, legyőzi-e Hawa a békák iránti undorát, vagy Gabinak jelent nagyobb veszélyt a számára visszataszító csótányokkal való fotózás, az vasárnap este kiderül. Ahogy az is, hogy az egyre nagyobb feszültség és rivalizálás hova vezet.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.