Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Figyelmeztetett a Telekom, ezzel próbálkoznak most a csalók

Kiemelték: az ügyintézéseket és fizetéseket mindig a Telekom applikációban vagy a hivatalos weboldalakon végezzék el az ügyfelek.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Telekom a hivatalos közösségi médiás oldalán hívta fel a figyelmet, miszerint a napokban ismét kaphattak ügyfeleik gyanús emailt, látszólag a cég nevében, amiben fiókjuk frissítésére kérik a felhasználókat.

„Amennyiben te is kaptál ilyen emailt, semmiképp NE kattints a linkre és NE add meg a hozzáférési információkat! A csaló hivatkozás igazinak tűnő oldalra mutat és nagy valószínűséggel adatokat vagy pénzt akarnak kiszedni belőled, ne dőlj be nekik!” – emelték ki a Facebookon.

Egyúttal hangsúlyozták azt is, hogy az ügyintézéseket és fizetéseket mindig a Telekom applikációban vagy a hivatalos weboldalakon végezzék el az ügyfelek. További tájékoztatásért pedig érdemes erre a linkre kattintani.

Korábban egyébként a Nemzeti Kibervédelmi Intézet is közzétett egy felhívást, amelyben kiemelték, hogy telefonos csalók élnek vissza a nevükkel és telefonszámukkal. De az OTP Bank nevében is terjedt egy igen meggyőző csalás, ami sokakat könnyedén megtéveszthetett.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.