Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,06 Ft
Euró
386,63 Ft
Font
450,41 Ft
Bitcoin
66,394 $

Szandi a repülőtéren tudta meg, milyen körúttal lepték meg

Komoly körutat kapott ajándékba Szandi a férjétől és a fiától, akikkel együtt járhatja be Franciaország déli részét.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Szandi több mint jól tartja magát, legalább 10 évet tagadhatna le a korából, de lehetséges, ezzel keveset mondtunk. Ezen a nyáron, július hónapban ünnepli a 48. születésnapját, és azért sem kell aggódnia, mi lesz vele az 50-es éveiben. Nincs miért, mert sikeres, sokan szeretik, rendkívül fiatalos, fitt és egészségtudatosan éli az életét.

Szandi valójában az egyik legenergikusabb híresség, akit ismerünk. Néha a levegőben is látni, ahol a legalább annyira vonzó, mint a földön, ehhez kétség nem férhet, ha megnézzük a róla készült felvételeket. Kirobbanó formában van, amit magának köszönhet, hiszen évtizedek óta odafigyel magára, arra, hogy mit eszik és sokat sportol. Soron kívül Dejan Sztankovics elfogadta egy másik klub ajánlatát, távozik a Ferencvárostól

A sportolás nála alapvető, és ez egyfajta állandó önbizalmat is ad számára, mert ha belenéz a tükörbe, nem éppen egy közel 50 éves nő köszön vissza rá. Sokan már a 30-as éveikben nem néznek úgy ki, mint Szandi a 48. születésnapja előtt, és ez igen komoly bók.

A nők is sokat dicsérik, és aki járt már Szandi-koncerten az elmúlt években, az pontosan tudja, milyen energiákat mozgat meg a színpadon. Ugyanazt nyújtja, mint régen, és nem tesz különbséget, épp hol lép fel, ahogyan abban sem, hány ember előtt énekel. Maximálisan hozza az élményt, így érthető módon neki is szüksége van a pihenésre.

„Meglepetés ez az út, a repülőtéren tudtam meg, hogy egy dél-franciaországi körút vár ránk! Annyira hálás és boldog vagyok! Köszönöm! – írta a posztjában Szandi nagyon boldogan, aki rendkívül hálás, és jelenleg nem kell azzal foglalkoznia, hogy drasztikusan rosszabb lett az időjárás Magyarországon.