Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,68 Ft
Euró
385,71 Ft
Font
449,41 Ft
Bitcoin
66,212 $

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, kik jutnak tovább a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A Barcelona és a PSG kedd este feszül egymásnak azt követően, hogy egy héttel ezelőtt Párizsban egy igencsak parázs meccset vívtak egymással, melynek ideje alatt még semmi sem dőlt el.

Az azonban tény, hogy a Barcelona előnyből várhatja a visszavágót, miután 3-2-re nyertek egy nagyon fordulatos meccsen a PSG otthonában. Miután hazai pályán fognak szerepelni, ez még inkább az ő esélyeiket növelheti, ugyanakkor a franciák nem feltett kezekkel érkeztek meg a katalán városba. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

Az M4 Sport élőben közvetíti az eseményeket 21 órától, de már azelőtt is érdemes figyelni a csatornát, mert a felvezetőműsorban sok érdekesség fog elhangozni. Ezzel egy időben a Dortmund és az Atletico Madrid összecsap egymással Németországban.

Orbán Viktor: "Robert Fico kiesett a munkából", "ma egyedül kell küzdenünk a békéért"

A miniszterelnök bejegyzést tett közzé a közösségi médiában a szlovák miniszterelnök elleni merénylet kapcsán.