Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Ismét sok halálos áldozatot követelt a koronavírus, ami nem kegyelmez

A számok egyes országokban nagyon nagy növekedést mutatnak a korábbi időszakokhoz képest. Dél-Amerikában is még mindig sokan halnak meg napi szinten.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A számok egyes országokban nagyon nagy növekedést mutatnak a korábbi időszakokhoz képest. Dél-Amerikában még mindig sokan halnak meg napi szinten.

A liner.hu is beszámolt arról, hogy vasárnap India átvette a második helyet a koronavírus-listán. Immáron az indiaik a második legtöbb fertőzést felmutató ország az Egyesült Államok mögött, mely fölényesen vezet. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez azonban nem jelenti azt, hogy Brazíliában normalizálódott volna a helyzet. Az elmúlt 24 óra is sok halálos áldozatot követelt a COVID-19 következményeként. 14 521 új esetet regisztráltak egy nap leforgása alatt, ami még mindig túl sok. Számolt be a részletekről a TRT World.

447 halálesetet jelentettek be, amivel lassan 127 ezer halottja van Brazíliának a koronavírus következményeként. A fertőzöttek száma 4.1 millió fölé rúg, és ez a fajta növekedés még hónapokon át tarthat.

A helyzetet nehezíti a brazil elnök véleményesnek tartott kommunikációja. Legutóbb azzal váltott ki nagy vitát a politikusok között, hogy nem fogja kötelezővé tenni az oltásokat, mivel szerinte senki nem kötelezhető a vakcina beadására, aminek a biztonságáról és hatékonyságáról nem szereztek kellő információkat.

Koronavírus – nem cél a korlátozó intézkedések bevezetése Magyaroroszágon, épp ellenkezőleg