Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,19 Ft
Euró
386,63 Ft
Font
451,40 Ft
Bitcoin
67,172 $

Szoboszlaiék csapatkapitánya szégyennek és kiábrándítónak nevezte a teljesítményüket

Virgil van Dijk szerint csakis magukat hibáztathatják a Manchester United elleni döntetlen miatt.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Nagyon sokba kerülhet még a Liverpool legutóbbi pontvesztése, amivel le is csúsztak az első helyről a Premier Leauge-ben, miután az Arsenal megnyerte a hétvégi bajnokiját, gólarányuk pedig jobb, mint Jürgen Klopp csapatáé.

Ugyan a Liverpool vezetett a Manchester United ellen, végül mégis hátrányból kellett kapaszkodniuk, és csupán egy büntetőnek köszönhették, hogy egyáltalán egy pontot is megmentettek az Old Traffordon. Virgil van Dijk ennek fényében nem is finomkodott: Soron kívül Meghalt Irán elnöke, felvételeken az összeroncsolódott helikopter

„Ez egyszerűen szégyen, vereséggel ért fel az eredményt. Rengeteg lehetőséget szalasztottunk el, és egyéni hibák is előfordultak. Sok időnk lett volna javítani a játékunkon, de kapkodtunk. Túl sok labdát vesztettünk el” – fogalmazott.

„Már az első félidőben legalább két góllal kellett volna vezetnünk, irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést. De tudjuk, hogy egy pillanat alatt megváltozhat minden a pályán, főleg ha nem használjuk ki a lehetőségeinket, ez utóbbi igazán kiábrándító”idézte szavait a 90min.

Van Dijk úgy érezte, mintha megint az FA-kupa mérkőzés blokkja lett volna a csapaton, amikor szintén nyert helyzetből kaptak ki a Manchester United ellen. Sok ideje ugyanakkor nincs a bánkódásra a Liverpoolnak, hiszen csütörtökön már az Európa-ligában kell bizonyítaniuk Szoboszlaiéknak.

Vitézy fogja a fejét Karácsony még mindig csak épülő zebrája miatt az Astoriánál

Vitézy Dávid Szentkirályi Alexandrához hasonlóan csak fogja a fejét az Astoriánál történtek miatt, ami sok kérdést vet fel.