Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Arnold Schwarzenegger tényleg egy Terminator

Milliókat nyugtatott meg Arnold Schwarzenegger annak kapcsán is, hogy hiába az újabb szívműtétje, nem vonul vissza.

...svg content...Fotó: Instagram/Arnold Schwarzenegger
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

A sors furcsa fintora, hogy Arnold Schwarzenegger már nem egyszer volt olyan helyzetben, hogy akár meg is halhatott volna. Talán már rég nem lenne az élők sorában, ha nem annyira kitartó fiatalon, és nem épít fel magának egy olyan vázat, testileg és lelkileg is, melyek megakadályozzák, hogy korán menjen el.

Korán már semmiképpen nem mehet el, mivel a 77. születésnapjára készül, ami szép kor, és reméljük, a 80-as éveiben is itt lesz velünk. Szintén fitt, akárcsak a még mindig rendkívül aktív barátja, Sylvester Stallone. Szinte egyszerre írtak történelmet, amikor igent mondtak egy sorozatszerepre, amire azelőtt nem volt példa. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Arnold Schwarzenegger a Fubarban tűnt fel, és nagy sikert aratott, de egy ideje nem készült folytatás. Sokan aggódtak, hogy ez már így is marad, hiába a pozitív visszajelzések, ráadásul újabb szívműtéten esett át a legendás színész. Nemcsak az egészsége miatt aggódtak, hanem amiatt is, hogy lesz-e folytatása a sorozatnak.

Nos, Arnold mindenkit megnyugtatott, és elárulta, hogy el fog készülni a Fubar második évada. Sőt, már április hónapra készen fog állni a forgatásokra, ami igencsak meglepő lehet, tekintve, hogy milyen operáción esett át, és mennyi idős. Elvégre ő a Terminator, amit folyamatosan bizonyít is a való életben.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.