Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Ebben az országban van a negyedik legtöbb koronavírus-elhunyt, a számok növekednek

Az elmúlt két hétben sok országban növekedést mutatnak a számok, és van egy ország, ahol különösen sok a halott.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Az elmúlt két hétben sok országban növekedést mutatnak a számok, és van egy ország, ahol különösen sok a halott.

Folytatódik a küzdelem a koronavírus ellen, ami megállíthatatlanul és kegyetlen módon terjed a Föld különböző pontjain. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az ember képtelen hozzászokni ezekhez a számokhoz, különösen azokhoz, melyek a halálesetekről szólnak. Naponta rengetegen veszítik életüket a koronavírus következményeként, és a világjárvány nem válogat.

Kiemelten fontos, hogy komolyan vegyük a korlátozásokat, amik embertársaink életét menthetik meg. Európán kívül több országban is nagy a baj, így nemcsak az Egyesült Államokban, Brazíliában, vagy Indiában, a három legfertőzöttebb területen.

A TRT World beszámolója szerint Mexikóban is folyamatosak a növekedések. A mexikói egészségügyi minisztérium adatai szerint szombaton 6319 új esetet rögzítettek, és emellett 475 új halálesetről számoltak be.

Az országban már összesen 629 409 rögzített esetről és 67 326 halálesetről tudni. A kormány szerint a fertőzöttek valós száma valószínűleg lényegesen magasabb, mint a megerősítetteké. Ez sok más országban is hasonló lehet.

Mexikó jelenleg a 8. helyen álla fertőzöttek listáján. Az országban több mint 129 millióan laknak. A listán Dél-Afrika van előttük 636 884 fertőzöttel és 14 779 halálesettel, ami messze elmarad a mexikói számoktól. Ha a haláleseteket nézzük, akkor Mexikói a TOP-10-ben negyedik. India van előtte 70 704 elhunyttal.

Negatív koronavírus-rekord Franciaországban, rengeteg az új fertőzött

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.